BandSjoinUs.png

Wie zijn we

Business & Society is een bedrijvennetwerk met meer dan 85 ondernemingen en beroepsfederaties uit verschillende sectoren, die MVO willen integreren in hun beheer en hun activiteiten.
Lees meer: gisteren en vandaag


    

Wat doen we

Als referentiecentrum voor MVO in Belgiƫ biedt Business & Society zijn leden een uitwisselingplatform in combinatie met zeer concrete, collectieve en individuele instrumenten. De bedoeling hiervan is het delen van ervaringen en het ontwikkelen van kennis op het vlak van maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen.
Lees meer

Hoe doen we het

De governancestructuur van Business & Society staat garant voor de actieve deelname van de leden van het netwerk, dat door en voor hen bestaat. MVO is nauw verbonden met de missie van Business &Society. De organisatie tracht de milieu-impact van haar activiteiten te beperken en maakt van de tevredenheid van haar leden en medewerkers de belangrijkste prioriteit.
Lees meer: Governance, MVO bij Business & Society en waarden van Business & Society.

Wie zijn onze partners

Business & Society onderhoudt nauwe relaties met talrijke Belgische en buitenlandse partners. Deze samenwerking helpt Business & Society om goede praktijken uit te wisselen en om de initiatieven van haar leden in de verf te zetten.
Lees meer: Partners en nuttige links