Business & Society

Top 3 giveaways waar klanten echt blij mee zijn

Top 3 giveaways waar klanten echt blij mee zijn

Top 3 giveaways waar klanten echt blij mee zijn
Juni 25
13:21 2022

Weer een pen, kladblok of paraplu gekregen van een zakelijke relatie? Heel aardig, maar niet echt origineel. Daarnaast is het altijd maar de vraag hoeveel het daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Dit hoeft echter niet een reden te zijn om te besluiten niet meer te investeren in persoonlijke merchandising als marketingstrategie voor jouw business. Het werkt namelijk wél als je kiest voor de juiste producten die passen bij jouw bedrijf. Hierbij onze top 3 van giveaways voor zakelijke relaties die functioneel én verrassend zijn!

1. Duurzaam én stijlvol: De thermosbeker met bedrijfslogo

Dit is een gadget waar connecties oprecht blij mee zijn, een thermosbeker met bedrijfslogo van goede kwaliteit. Thermosbekers bedrukken is tegenwoordig snel geregeld en het kent vele voordelen.

In de file ’s ochtends toch echt warme koffie, in de zomer een koud drankje na het sporten; met een goede thermosbeker kan het allebei! Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam, want het zorgt ervoor dat er geen wegwerpkoffiebekers en plastic flesjes meer nodig zijn.

2. Een beetje extra power

Het feit dat je telefoon bijna leeg is, het geeft meteen een onrustig gevoel. Zeker wanneer we onderweg zijn en er geen oplader binnen handbereik is. Met een powerbank kun jij ervoor zorgen dat jouw connecties dit gevoel nooit meer hebben én altijd bereikbaar zijn voor jou, win-win situatie.

Of bedrukken lastig is? Ook dit is online eenvoudig te leveren. En uit ervaring kunnen wij zeggen; Anno 2022 is iedereen hier blij mee.

3. Iets te eten

Binnen elk bedrijf wordt gezond gedrag tegenwoordig natuurlijk gestimuleerd. Van kantoorfruit tot voordelige sportabonnementen, werkgevers doen er alles aan om de vitaliteit van onze werknemers te bevorderen.

Het trakteren op verjaardagen is de laatste jaren ook op zijn retour, mede door allerlei dieetvoorkeuren en veel thuiswerken. Toch worden de meeste werknemers wel erg blij van af en toe iets lekkers op de werkvloer, een kleine sugar rush af en toe kan ook geen kwaad.

Een lekkernij naar je connecties sturen wordt dan ook zeker gewaardeerd, van hoog tot laag op de werkvloer. En uiteraard voorzien van een mooi logo.

Naast bovenstaande opties zijn er nog veel meer leuke, originele, grappige en lekkere give aways waarmee jij weer even onder de aandacht komt bij jouw zakelijke relaties. Ook de oud vertrouwde opties zijn natuurlijk altijd nog een optie, zeker wanneer deze in een nieuw jasje zijn gestoken.

Duurzame pennen en shirts die van echt goede kwaliteit zijn zullen tenslotte ook altijd gebruikt worden. En laten we eerlijk zijn, ook op dit gebied geldt; een gegeven paard mag je tenslotte niet in de bek kijken.

– MPI