Business & Society

Vrouwenmaand? Ook vrouwelijke seksualiteit vieren we!

Vrouwenmaand? Ook vrouwelijke seksualiteit vieren we!

Vrouwenmaand? Ook vrouwelijke seksualiteit vieren we!
maart 22
10:28 2021

Vrouwenmaand draait om alle vrouwen: hun sterktes, hun vriendschappen en ook hun seksualiteit! Heb jij zin om iets nieuw te ontdekken? Of wil je graag meer te weten komen over de vrouwelijke seksualiteit? In dit artikel geven we graag wat inspiratie, niet enkel voor de klassiekers, maar ook voor die die net iets meer willen.

De klassiekers

De klassieker bij uitstek is natuurlijk de dildo. Hier kan je kiezen tussen de heel realistische dildo’s of bijvoorbeeld glazen dildo’s die extra glad zijn en perfect te gebruiken zijn met alle glijmiddelen. De andere klassieker is natuurlijk de vibrator. Een favoriet is de clitoris vibrator die op de clitoris wordt gelegd en specifiek daar trilt. Die specifieke stimulatie van de clitoris zorgt voor een groot hoogtepunt waar je van kan genieten. Ga je eens voor een vibrator in de douche of in bad? Zorg dan zeker dat het waterproof is.

Mag het eens iets meer zijn?

Een vibrator hoeft er niet altijd als een penis uit te zien of enkel te trillen. Een speciaal exemplaar is bijvoorbeeld de lush lovense. Dit is een vibratie eitje waarbij je de vibraties kan bedienen via een app en zo je persoonlijke voorkeuren kan instellen. Ook kan het op het ritme van je favoriete muziek vibreren. Het is heel zacht, stimulerend en erg krachtig. Zo maak je ook van de klassieke vibrator iets anders. Een andere leuke en opwindende optie zijn vibrerende vaginaballen. Terwijl ze origineel dienen om je bekkenbodemspieren te trainen, hoeft het zeker niet enkel daarvoor te dienen en kan je zelf een orgasme krijgen door het balletje. Door voor een vibrerend balletje te kiezen, kies je niet enkel voor genot, maar train je ook tegelijkertijd je bekkenbodemspieren.

Vrouwenmaand Ook vrouwelijke seksualiteit vieren we
© Pixabay.com

Voor met z’n tweetjes

Ook zin om met z’n tweetjes eens iets nieuw uit te proberen? Ook dildo’s en vibrators zijn leuk om in een koppelgame te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een eitje met afstandbediening. Andere leuke opties zijn massageolies, een massagekaars of een partner vibrator. Wil je nog iets anders proberen? Praat eens over BDSM en hoe jullie jullie hierover voelen. Je kan starten met enkele SM- en bondagespeeltjes en zien hoe ver je wil gaan. Je kan ook kiezen voor een beginner cadeauset om rustiger te starten.

Zo weet je iets meer wat je opties allemaal zijn om ook je eigen vrouwelijke seksualiteit te vieren. Niets is taboe en voel je vooral vrij om te ontdekken wat je graag zelf ervaart!