Business & Society

Apple devices voor een prikkie

Apple devices voor een prikkie

Apple devices voor een prikkie
april 25
18:16 2022

We kunnen er al lang niet meer omheen: refurbished Apple. Steeds meer mensen kiezen hiervoor vanwege de scherpe prijs. En dat is begrijpelijk als we kijken naar een aantal hardlopers binnen de refurbished markt. We vroegen het aan de nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX, Forza Refurbished.

Refurbished als nieuw

Een refurbished device van Forza is altijd 100% technisch in orde. Dit wordt geborgd door speciale software en ervaren techniekers. Als er iets niet marcheert, wordt het vervangen volgens hoge standaard. Na een professionele kuisbeurt zijn de iPhones en iPads van Forza klaar voor verkoop. Zodat jij kunt kiezen, wordt ieder toestel uiterlijk gewaardeerd. Zo heb je keuze uit 3 productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Hierdoor is er altijd wel een iPhone voor ieder budget. Daarbij ontvang je ook nog eens 2 jaar garantie. Dit geldt voor het gehele toestel, dus ook de batterij. Mocht er onverhoopt dus iets gebeuren, dan kun je dus gewoon 24 maanden een beroep doen op de service & garantieregeling van Forza. En dat is wel zo fijn! Hierdoor ben je verzekerd van een slimme investering op de korte en lange termijn.

Wist je dat refurbished ook duurzaam is?

Door te kiezen voor Apple van Forza Refurbished maak je ook een duurzame keuze. Forza Refurbished gelooft namelijk in een betere wereld, waarbij het streven naar duurzaamheid een hoger doel is. Maar hoe zit te precies?

Dankzij het investeren in refurbished lever je actief een bijdrage aan:

 • Energiebesparing
 • Vermindering van de uitstoot van broeikasgassen
 • Materiaalbesparing
 • Minder gebruik van schaarse delfstoffen
 • Vermindering van gevaarlijk afval en toxische stoffen
 • Kostenbesparing

Voor de productie van slechts één iPhone zijn de volgende grondstoffen nodig: 134 kilo erts, 190 liter water en 20,5 gram cyanide. Het uiterst giftige cyanide wordt overigens gebruikt om de voor een smartphone benodigde 0,2 gram goud uit gouderts te halen.

 • Het hergebruik van een iPhone levert een gemiddelde besparing op van 62,5 KG CO2.

18 miljoen kilo C02

In totaal is er alleen al in 2021 zo’n 18.858.000 kilo minder CO2 uitgestoten dankzij de verkoop van refurbished Apple devices door Forza Refurbished. Dit is enkel op basis van wat de productie van een iPhone aan CO2 kost. In werkelijkheid liggen de totale CO2 besparingen dus nog hoger.

5 redenen waarom refurbished

 1. Veel scherper geprijsd dan nieuw
 2. Twee jaar garantie, ook op de batterij
 3. Lage toestelprijs en sim only abonnement
 4. Keurmerk refurbished scheidt het kaf van het koren
 5. Duurzame keuze

Populaire refurbished devices

Bij Forza Refurbished vind je het hele jaar door scherp geprijsde iPhones. We lichten twee populaire en zeer geprijsde iPhones uit:

iPhone 8 al voor 179 euro

De iPhone 8 beschikt over een premium glazen design en is uitgerust met een handige vingerafdrukscanner, een krachtige A11 processor en uitstekende 12 megapixel-camera.

iPhone 2018 al voor 229 euro

De iPad 2018 refurbished is een budgetvriendelijke iPad welke zeer geschikt is voor alledaags gebruik. De iPad ondersteund tekenen met de Apple Pencil waardoor er interessante opties ontstaan. Onder gezinnen, studenten of werkenden is de iPad 2018 dan ook zeer populair. Vooral gezien de veelzijdigheid, het gemak, maar ook zeker de prijs is dit anno nu ook nog een zeer populaire iPad. Wil je de iPad 2018 refurbished kopen? Lees dan vooral verder.

© Pixabay.com

Refurbished Apple kopen

Bij de aankoop van een Forza Refurbished iPhone 8 of iPad 2018 ontvang je twee jaar garantie en een gratis lightning kabel met adapter. Als je op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, wordt jouw nieuwe iPhone of iPad al de volgende werkdag thuisbezorgd. Op zoek naar een ander model? Bij Forza vind je het grootste gamma iPhones en iPads van de BENELUX, dus zeker en vast ook de refurbished iPad die bij je past. Kijk op www.forza-refurbished.be voor alle scherp geprijsde iPhones en iPads.