Business & Society

Tankkaart voor zelfstandigen: niets dan voordelen

Tankkaart voor zelfstandigen: niets dan voordelen

Tankkaart voor zelfstandigen: niets dan voordelen
december 20
14:18 2022

Ben je zelfstandige in hoofd- of bijberoep, heb je een eenmanszaak of vennootschap? Dan doe je er goed aan na te denken over een tankkaart. Met een tankkaart geniet je immers van tal van voordelen. Je vermindert er je administratie mee, vindt altijd wel een tankstation in de buurt en profiteert van brandstofkorting.

Vereenvoudigen van je administratie

Als zelfstandige heb je sowieso al veel te maken met administratieve rompslomp. Hoe meer je losse bonnetjes en ticketjes kan vermijden, hoe beter dus. Hoe handig is het dan om slechts één maandelijkse transparante factuur te ontvangen van je tankstation in plaats van talloze losse bonnetjes? Exact. Bespaar op paperassen en kies voor één afrekening aan het einde van de maand die al je tankbeurten van die maand overzichtelijk groepeert.

Een tankkaart vereenvoudigt je administratie en laat je boekhouding vlotter verlopen. Zo houd jij meer tijd over voor wat echt telt: ondernemen.

Altijd een tankstation in de buurt

Ben je veel op baan als zelfstandige? En wil je als zaakvoerder dat je medewerkers zich met een gerust hart kunnen verplaatsen? Dan is het handig om altijd een tankstation in de buurt te hebben. Word je klant bij een keten, dan is er altijd wel een tankstation in jouw omgeving. Kies je voor een multimerkentankkaart, dan kan je ook terecht in tal van partnerstations.

Brandstofkorting

Met een tankkaart voor een zelfstandige krijg je korting op de normale brandstofprijzen aan de pomp. Je betaalt dus nooit te veel. En jij en je personeel genieten van dezelfde brandstofkwaliteit. Naast goedkope brandstofprijzen, profiteer je ook van de voordelen van een tankkaart zelf. Zo kan je je tankkaart gratis aanvragen, zonder bijkomende verplichtingen, minimumafname of vaste kosten.

Heb je een hybride of elektrische wagen? Ga dan voor een Hybrid tankkaart. Daarmee geniet je van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone tankkaart en kan je bovendien terecht in een ruim aanbod van laadpunten voor het elektrisch laden van je wagen.

© Pexels.com

Controle

Als zaakvoerder heb je graag de touwtjes in handen. Een tankkaart voor bedrijven met verplichte kilometerstandingave is dan gemakkelijk. Zo kan je het kilometerverbruik van je personeel gericht controleren.

Online beheer

Je tankkaart beheer je als zelfstandige makkelijk online. Of je nu een kleine eenmanszaak hebt of een vennootschap met tientallen personeelsleden: je tankgedrag opvolgen is heel erg handig. In het online platform monitor je probleemloos voor hoeveel geld je deze maand al getankt hebt of wanneer je je volgende factuur ontvangt. Je kan er tevens kaarten in een vingerknip deactiveren.