Business & Society

Gepersonaliseerde cadeau’s voor op de werkvloer

Gepersonaliseerde cadeau’s voor op de werkvloer

Gepersonaliseerde cadeau’s voor op de werkvloer
Oktober 23
03:46 2022

Een klein extraatje na een lange of vermoeiende vergadering, een ziektegeval, een promotie of dag van de secretaresse, het zijn allemaal uitgelezen momenten om af te komen met een persoonlijk cadeautje.  Maak het jezelf gemakkelijk en lees deze gids om te weten welke cadeautjes je kan personaliseren en wanneer je ze best kunt geven. 

Persoonlijke overwinningen

Het kan deugd doen om in de bloemetjes te worden gezet, al is het maar met iets klein. Als iemand zijn of haar rijbewijs haalt of een opleiding heeft voltooid kan je een lollig cadeautje geven, zoals een bureau boksbal met een foto op van een rijbewijs of opleidingsnaam, en laat je collega zich uitleven na deze overwinning. Ook een anti-stress kubus of balletje kan je gerust schenken.

Bij een promotie kan je een fles cadeau doen op een serveerplank (ook als de collega in kwestie niet drinkt zijn er alcoholvrije alternatieven zodat die zich toch bedankt voelt), of een cadeaumand. Beide zijn ook helemaal te personaliseren aan de persoonlijkheid van de gelukkige die ze krijgt.

Wanneer iemand op kantoor terugkomt vanuit ziekteverlof kan je een ‘verwenmomentje’ geven in de vorm van een samengesteld pakket. Denk dan aan relaxerende spulletjes voor in de badkamer, geurstokjes of een fleecedeken. 

Kleinigheden

Bij enorm lange dagen, projecten of vergaderingen kan je je werknemers bedanken voor de tijd en moeite die ze er in steken door gepersonaliseerde Côte d’Or chocolade klaar te leggen op bureau’s, of ze ermee te verrassen. Ook muntjes, pralines en bonbons kan je personaliseren en schenken als verrassing. 

Kleinigheden kan je best regelmatig voorzien zodat de werksfeer optimaal blijft en de flow bijgevolg productiever. Maar vergeet ook niet af en toe een apéro te organiseren, een after-work drink, een teambuilding enzovoort. Je organisatie blijft uiteindelijk draaien door de inspanningen van het team, dus zorg je er best voor dat je team overeenkomt. 

© Pexels.com

Agendaplanningen

Bepaalde dingen heb je best gewoon in je bedrijfsagenda staan. Denk dan verder dan de feestdagen. Ook dag van de secretaresse of secretaris is eentje die je niet zomaar mag overslaan. Zij mogen ook gevierd worden, al is het met een klein gebaar. Denk dan aan een gepersonaliseerde mok met foto’s van hun dierbaren of een anti-blauwlichtbril voor de dames en heren die heel de dag op een scherm moeten kijken. Ook hier werkt Côte d’Or weer als lekkernij voor tussendoor. Plaats er een inspiration quote bij en je persoonlijk cadeautje zal zeker in de smaak vallen!

Voor kerst, nieuw- en oudjaar kan je gezellige cadeau’s voorzien. Je kan badjassen, handdoeken, dekens, kussens en thermosflessen allemaal personaliseren. Als je het liever feestelijker ziet kan je investeren in gepersonaliseerde drankpaketten en flessenopeners.