Business & Society

Ontdek hoeveel je gemiddeld zou moeten verdienen via LinkedIn

Ontdek hoeveel je gemiddeld zou moeten verdienen via LinkedIn

Ontdek hoeveel je gemiddeld zou moeten verdienen via LinkedIn
November 09
13:54 2016

Enkele dagen terug heeft de populaire socialenetwerksite LinkedIn een interessante nieuwe functie toegevoegd. De nieuwe functie, LinkedIn Salary, zal je laten ontdekken hoeveel je gemiddeld zou moeten verdienen.

Ontdek hoeveel je zal verdienen

Na het invoeren van een job en een locatie krijg je meteen een algemeen gemiddelde zien van hoeveel je per jaar zou moeten verdienen bij het uitoefenen van die job. Ook zal de nieuwe functie toelaten om te zien in welke sectoren je het beste betaald wordt en welk diploma je nu echt zou moeten hebben.

Dubbele gedachte achter de nieuwe functie

Achter het introduceren van de nieuwe functie op LinkedIn schuilt volgens kenners een dubbele gedachte. Zo zou het de bedoeling zijn van LinkedIn om meer transparantie te voorzien voor iedereen die volop op zoek naar een nieuwe job.

Maar uiteraard is het ook de bedoeling van LinkedIn om via de nieuwe functie meer mensen te lokken die interesse hebben in de betalende versie van LinkedIn. Wie gebruik wil maken van LinkedIn Salary zonder zijn of haar eigen salaris bekend te maken, moet lid worden van LinkedIn Premium.