Business & Society

Weer of geen weer: hou je volgende bedrijfsevent in openlucht

Weer of geen weer: hou je volgende bedrijfsevent in openlucht

Weer of geen weer: hou je volgende bedrijfsevent in openlucht
Juli 22
19:06 2023

Elke keer opnieuw twijfel je: zouden we dit event eens buiten doen? Een barbecue, meeting, personeelsfeest, een netwerkevent… Noem maar op. En altijd weer komt de opmerking: en het weer dan? Vaak kiezen we dan toch voor de veiligheid van een binnenlocatie. Zonde! De oplossing: een tent, natuurlijk! Je creëert een magische en onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. In dit blogbericht ontdek je welk soort tent de perfecte keuze is voor een bedrijfsevent en hoe je er een kunt kopen.

Buiten is beter

Een event in de buitenlucht biedt tal van voordelen. Er is niets zo verfrissend als vergaderen, feesten of netwerken in de natuur. Het geeft een gevoel van vrijheid en ontspanning, wat de sfeer en het plezier ten goede komt. Uiteindelijk zitten we vaak al hele dagen binnen – afhankelijk van de job natuurlijk – dan is het maar zo fijn om op zo’n moment eens allemaal samen buiten te zijn. Liefst bij mooi weer natuurlijk, maar laat slecht weer je vooral niet tegenhouden! 

Creëer een fantastische sfeer

Een stretchtent bijvoorbeeld biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden – regen en koude, maar ook de vlakke zon – waardoor je event altijd kan doorgaan, ongeacht het weer. Of het nu zonnig, bewolkt of zelfs een lichte regenbui is; de stretchtent zorgt ervoor dat iedereen droog en comfortabel blijft.

Daarnaast voegt een stretchtent direct een vleugje magie toe aan je evenement. De elegante en organische vorm creëert een unieke sfeer die je niet kunt bereiken met veel andere traditionele feest- of vergaderlocaties. De flexibele stoffen kunnen op verschillende manieren worden opgezet, waardoor je een indeling kunt creëren die past bij de sfeer waar je voor gaat. Of je nu kiest voor een intieme vergadersetting of een ruime dansvloer, de stretchtent past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

© Pexels.com

Ga voor professionals

Gelukkig zijn er verschillende leveranciers die stretchtenten aanbieden voor verkoop of verhuur. Organiseer je een eenmalig evenement, dan is huren de beste optie. Denk je regelmatig een activiteit in de buitenlucht te hebben, dan is een stretchtent kopen zeker ook een optie. Het verlaagt dan de drempel om een activiteit in openlucht te organiseren. 

Het is wel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare leverancier met ervaring. Let op de duurzaamheid van het materiaal, de beschikbare maten en opties, en de mogelijkheid voor maatwerk. Een goede leverancier zal ook advies kunnen geven over het opzetten en onderhouden van de stretchtent, zodat je het maximale uit je aankoop kunt halen.