Business & Society

Speel op zeker met de beste persoonlijke lening

Voor iedereen die op zoek is naar een voordelige lening, zijn er vandaag de dag diverse mogelijkheden beschikbaar. Je hebt een ruime keuze uit diverse leenvormen bij verschillende soorten aanbieders. Wat in jouw geval de juiste keuze is, hangt vooral af van het bestedingsdoel waarvoor je het geleende geld nodig hebt. Gaat het om de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, een motorfiets of een caravan, dan is een persoonlijke lening een uitstekend alternatief. Bij een persoonlijke lening ligt alles vast; van het rentetarief tot de looptijd en het maandelijks af te lossen bedrag. Daardoor zijn de kosten van een persoonlijke lening iedere maand hetzelfde en weet je dus precies waar je aan toe bent en hoe lang de persoonlijke lening loopt.

AanbiederTroevenPopulariteitBezoek de website
MozzenoEenvoudig en 100% digitaal af te sluiten. Wordt goedkoper bij correcte terugbetaling.Naar de simulatie »
CofidisSnel en betrouwbaar geld aanvragen. Bekend van op televisie.Naar de simulatie »
BuyWayVraag een lening aan via hun gebruiksvriendelijke wbesite en ontvang het geld op uw rekening.Naar de simulatie »
Partners FinancesEen snelle en vrijblijvende simulatie. Specialist van lening op afbetaling.Naar de simulatie »
KBCVrij goede tarieven en snel aan te vragen online. Loont zeker de moeite voor een simulatie.Naar de simulatie »
CreditCourtVergelijkt kredietinstellingen en stelt u daarna de meest voordelige kredietformules voor.Naar de simulatie »
bPostEnkel voor hypothecaire lening. Voor iedereen toegankelijk.Naar de simulatie »
CetelemHier geniet u van een van de beste tarieven op de markt, ongeacht het soort krediet.Naar de simulatie »

Wat is het maximale bedrag van een persoonlijke lening?

Het maximaal te lenen bedrag hangt altijd af van het (gezamenlijk) inkomen en de overige financiële verplichtingen die je hebt. Denk daarbij aan het maandelijks te betalen hypotheek- of huurbedrag en de aflossing van creditcards. Ook roodstand mogelijkheden op de betaalrekening en de afbetaling van eventuele andere leningen worden meegeteld. Al deze factoren beïnvloeden de maximale hoogte van de leensom die je kunt aanvragen. Een persoonlijke lening heeft gemiddeld een looptijd tussen 2 en 10 jaar. Bij sommige verstrekkers zijn er zelfs langere looptijden mogelijk. Neem als richtlijn de verwachte levensduur van het bestedingsdoel. Zo gaat een caravan doorgaans vele jaren langer mee dan een tweedehands auto. Uiteraard is het ook van belang om de rentevoet van de persoonlijke lening te weten en of het eventueel mogelijk is om de persoonlijke lening boetevrij eerder af te lossen.

Waar is de beste persoonlijke lening af te sluiten?

Dankzij de heldere voorwaarden en het vaste rentepercentage is een persoonlijke lening in veel gevallen een voordelige en verantwoorde financiering. De kosten van een persoonlijke lening bestaan uit een maandelijks termijnbedrag dat uit een deel rente en een deel aflossing bestaat. Hoe langer de looptijd van de persoonlijk lening is, des te lager is het te betalen maandbedrag. Voordat je een offerte aanvraagt, is het aan te raden om verschillende aanbieders van persoonlijke leningen onderling te toetsen. Ga er niet zomaar van uit dat jouw eigen bank altijd de beste aanbieding heeft. Beter is het om vooraf de kosten en de overige voorwaarden van verschillende persoonlijke leningen te vergelijken.

Kies de beste persoonlijke lening met onze gratis tool

Een lening is een financiële verplichting die je voor meerdere jaren aangaat. Het is dan ook logisch dat je daarbij een goed gevoel moet hebben. Neem daarom even de tijd om alle persoonlijke leningen te vergelijken. Bereken de persoonlijke lening die het voordeligst is en perfect past bij jouw financiële situatie. Om te ontdekken wat de beste persoonlijke lening is, hebben wij van Business & Society een handige tool ontwikkeld waarmee je in een oogwenk kunt zien welke financiële instelling voor jou de beste persoonlijke lening heeft. Klik hier als je een persoonlijke lening zoekt:

simulator