Business & Society

5 tips voor het leukste cadeau voor haar

5 tips voor het leukste cadeau voor haar

5 tips voor het leukste cadeau voor haar
Juni 03
13:38 2020

Valentijn, Kerstmis, verjaardag, gewoon zomaar, … Er zijn heel veel gelegenheden waarvoor je op zoek moet gaan naar een leuk geschenk om bijvoorbeeld jouw vriendin of vrouw mee te verrassen. Als partner wil je dan uiteraard punten scoren en een leuk en vooral origineel geschenk vinden waarmee je jouw wederhelft ook echt kan verrassen. Maar vaak is het zo dat je helemaal geen inspiratie hebt wanneer je op zoek moet naar een leuk geschenk waardoor je al snel wanhopig wordt en op zoek gaat naar een noodoplossing. Om dit te vermijden geven wij jou alvast vijf leuke tips om jouw vriendin te verrassen met een origineel geschenk.

Een flesje parfum

Als je nog op zoek bent naar een leuk geschenk voor Valentijn of voor haar verjaardag, dan kan je met parfum de show stelen. Parfum vind je in alle maten en soorten, waardoor je kan kiezen uit een erg groot aanbod. In heel veel winkels kan je vaak ook een pakket kopen met daarin niet alleen een parfum, maar ook nog een bijhorende douchegel en verzorgingsproduct zoals een gezichtscrème of handcrème van hetzelfde merk. Ook al heeft jouw vriendin of vrouw reeds een parfum die ze gebruikt, toch kan het leuk zijn als ze er een tweede bij heeft waardoor ze af en toe eens kan wisselen op bijvoorbeeld een weekdag en in het weekend.

Een mooi lingeriesetje

Heel veel mannen houden er van om hun vrouw op Valentijn te verrassen met een intiemer en persoonlijker cadeau. Omdat we op Valentijn de liefde voor elkaar vieren, mag het dan ook wel een geschenk zijn dat in het teken van de liefde staat. Een voorbeeld van een intiem geschenk waarmee je jouw vriendin of vrouw kan verrassen is lingerie. Maak voor jezelf uit welk soort lingerie je kiest: babydoll (een soort kort nachtjapon), balconette (een soort BH), jarretels (accessoires van lingerie) of body. Als je op voorhand niet echt zeker bent welk soort lingerie jouw vrouw of partner graag zal dragen, dan kan je dit eventueel eerst eens met haar overleggen.

Een boeket bloemen

Als je op safe wil spelen, dan kan je kiezen voor een boeket bloemen. Via internet of in één van de vele winkels kan je prachtige boeketten bestellen die vaak gekleurd zijn volgens het thema of volgens de seizoenen. Als je een boeket bloemen bestelt, vergeet dan zeker niet om er een kaartje bij te steken met daarop een attente boodschap die je zelf bedacht en geschreven hebt. Dit vormt dan de kers op de taart.

Een verrassend boek

Voor elke lezer is het krijgen van een boek een zeer mooi geschenk. Als je goed nadenkt over de titel van het boek dat je als cadeau wil geven, dan kan dat boek als een erg persoonlijk geschenk overkomen waarmee je de ontvanger enorm aangenaam kan verrassen en misschien ook wel persoonlijk mee kan emotioneren. Maar als je weet welke boeken jouw partner graag leest, dan kan dat nieuwe boek ook gewoon een aanvulling zijn van de persoonlijke boekencollectie. Een goede tip is dan ook om op voorhand eens de huidige verzameling van boeken van jouw partner te checken.

Een cadeaubon

Als de bovenstaande tips jou niet interesseren of geen geluk gebracht hebben tijdens jouw zoektocht naar een leuk geschenk, dan kan je nog altijd een cadeaubon kopen om jouw partner te verrassen. Tegenwoordig is het aanbod van cadeaubonnen zo uitgebreid, dat je zonder erg veel moeite een bon kan vinden waar je jouw partner ongetwijfeld mee zal verrassen. Een bon voor een etentje in een leuk restaurant, een bon voor een ontspannend dagje wellness, een bon voor een nieuw paar schoenen, … Bovendien kies je zelf de waarde van de cadeaubon, wat uiteraard een extra troef is.