Business & Society

Dit is waarom de Jaguar F PACE de perfecte bedrijfswagen is

Dit is waarom de Jaguar F PACE de perfecte bedrijfswagen is

Dit is waarom de Jaguar F PACE de perfecte bedrijfswagen is
april 21
11:27 2023

De Jaguar F PACE is een fantastische keuze voor professionals die op zoek zijn naar een bedrijfswagen die ultieme prestaties combineert met luxe en duurzaamheid. Deze eigentijdse SUV biedt een laag brandstofverbruik en garandeert toegang tot de LEZ-zones in het binnen- en buitenland. We gaan dieper in op de verschillende voordelen van de Jaguar F PACE en waarom dit volgens ons de ideale bedrijfswagen is.

Lager brandstofverbruik en toegang tot LEZ-zones

Als plug-inhybride biedt de Jaguar F PACE een bijzonder laag brandstofverbruik (vanaf 1,6 l/100 km) en een beperkte CO2-uitstoot (vanaf 37 g/km). Dit maakt de auto niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordeliger in termen van brandstofkosten. Tot en met 30 juni 2023 is de Jaguar F-PACE plug-inhybride fiscaal zeer aantrekkelijk. Bovendien biedt de Jaguar F PACE toegang tot LEZ-zones, waardoor je gemakkelijk in steden en andere lage emissiezones kunt rijden zonder extra kosten te moeten maken. Met een laadtijd vanaf 30 minuten (van 0 tot 80%) kun je daarenboven snel weer de weg op met de Jaguar F-PACE plug-inhybride.

Luxueuze performance SUV

Naast het feit dat de Jaguar F PACE een milieuvriendelijke wagen is, combineert deze stijlvolle SUV uitmuntende prestaties met een luxueus interieur, een interieur met de uitstraling en het comfort waar de zakelijke bestuurder naar op zoek is.

Exclusief merk met uitstekende financieringsoplossingen

De Jaguar F PACE is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je deze luxueuze vierwieler aan jouw specifieke behoeften en wensen kunt aanpassen. Jaguar is een luxe merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, prestaties en stijl. Met de Jaguar F PACE krijg je niet alleen een fantastische auto, maar ook de betrouwbaarheid en uitstraling waarmee je je als ondernemer wil identificeren.

De Jaguar concessiehouders geven u met plezier meer info m.b.t. de diverse financieringsmogelijkheden.