Business & Society

Krijg bij elke online aankoop korting in de vorm van cash geld

Krijg bij elke online aankoop korting in de vorm van cash geld

Krijg bij elke online aankoop korting in de vorm van cash geld
Oktober 10
09:45 2017

Sinds kort is er in België een nieuwe en unieke website gelanceerd: FamilyCard. Het concept: altijd korting krijgen wanneer je online shopt. Via de website van FamilyCard kun je eenvoudig shoppen bij heel wat verschillende, gekende webshops zoals Coolblue, ColliShop, Hema, Domino’s, Bongo, … Kortom, je vindt er de meest populaire webshops van dit moment. Op zich lijkt dit niets nieuws, maar wie online shopt via FamilyCard bij één van de webshops, krijgt dus bij elke aankoop een leuke korting in vorm van cash geld.

Hoe werkt het?

Je leest het goed. Bij elke aankoop die je via FamilyCard doet bij één van de deelnemende webshops, geeft FamilyCard jou een deel van het bedrag van jouw aankoop terug in cash geld. Dat geld kun je opsparen en vervolgens opvragen van zodra dit mogelijk is. Omdat FamilyCard jou een deel van het bedrag van jouw aankoop teruggeeft, shop je dus eigenlijk veel goedkoper online. Om zelf ook korting te krijgen op jouw online aankopen volstaat het om een account aan te maken op de website van FamilyCard. Kies daarna jouw favoriete webshop waar je iets wil kopen en plaats er zoals gewoonlijk jouw online bestelling. Nadat je bestelling voltooid is ontvang je jouw korting in de vorm van cash geld op je FamilyCard account.

Website is meteen groot succes

Ondanks het feit dat FamilyCard pas onlangs gelanceerd werd, zijn er toch heel wat mensen die al de weg gevonden hebben naar de website. De reden voor het grote succes heeft wellicht grotendeels te maken met het feit dat je als online shopper altijd een extra korting krijgt op je online aankopen, een belofte die heel wat webshops maken maar niet kunnen nakomen. FamilyCard doet dit dus wel.