Business & Society

Maak originele fotogeschenken met deze leuke artikelen

Maak originele fotogeschenken met deze leuke artikelen

Maak originele fotogeschenken met deze leuke artikelen
Oktober 08
13:06 2019

Om tegenwoordig iemand te verrassen is het vaak erg moeilijk om niet alleen een leuk, maar ook een origineel geschenk te vinden. Gelukkig zijn er sinds de komst van het internet veel meer nieuwe mogelijkheden waardoor je na wat zoeken toch een super tof geschenk kan vinden. Op internet kan je snel en eenvoudig een gepersonaliseerd geschenk maken waarmee je iemand aangenaam kan verrassen. Erg leuk is dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn om zelf een gepersonaliseerd cadeau te maken waarmee je bijvoorbeeld jouw meest recente reis, een leuke herinnering, een geboorte, een huwelijk, … kan vereeuwigen. Wij zochten alvast enkele super leuke en originele voorbeelden van een gepersonaliseerd geschenk.

Hoesje voor tablet of smartphone

Iedereen heeft er tegenwoordig één: een tablet of een smartphone. En iedereen die er één heeft, gebruikt het toestel ook erg vaak. Als je aan iemand een gepersonaliseerd hoesje geeft voor tablet of smartphone, met daarop een leuke foto dan geef je een super tof en origineel geschenk waar de ontvanger enorm veel plezier zal aan beleven. Telkens hij of zij z’n smartphone of tablet gebruikt, zal de foto in het oog springen en wordt die persoon herinnerd aan een leuk moment.

Gepersonaliseerde koffiemok

Voor bedrijven zijn gepersonaliseerde visitekaartjes al langer een must als je echt aan gepersonaliseerde marketing wil doen. Zeker als je regelmatig andere bedrijfsleiders of klanten ontmoet, dan is een visitekaartje maken met daarop jouw eigen bedrijfslogo of eigen foto echt wel een must. Maar wat ook erg leuk kan zijn om als relatiegeschenk te geven aan klanten of gewoon aan de eigen werknemers is gepersonaliseerde koffiemok. In de eerste plaats is het een leuk en origineel geschenk om te krijgen, maar bovendien is het ook gewoon een erg praktisch geschenk dat heel veel mensen ongetwijfeld erg vaak zullen gebruiken.

Een canvas met eigen print

Als je nog op zoek bent naar een erg origineel geschenk voor bijvoorbeeld Kerstmis of Oudejaar, dan is een canvas met daarop een print van een eigen foto zeker en vast de moeite waard. Stel dat je bijvoorbeeld een foto gebruikt van jouw zoon of dochter om als cadeau te geven aan de grootouders, dan zal je ongetwijfeld heel veel punten scoren met dit prachtig geschenk. Leuk is dat je online heel veel mogelijkheden hebt om zo de canvas met gepersonaliseerde print helemaal naar jouw eigen hand te zetten.

T-shirt met een coole foto of spreuk

Tegenwoordig kan je online eenvoudig textiel en kledij personaliseren. Zo’n t-shirt met daarop een leuke foto of een originele spreuk kan erg leuk zijn tijdens een vrijgezellenfeest van iemand. Zeker als iedereen hetzelfde t-shirt draagt, maar de persoon die binnenkort zal trouwen een ander t-shirt zal dragen. Zo springt die persoon in het oog en weet iedereen dat hij de bachelor is die in de bloemetjes gezet moet worden.

Sleutelhanger als attent geschenk

Wil je iemand bedanken met een kleine attentie, dan kan je dat doen met bijvoorbeeld een gepersonaliseerde sleutelhanger. Op internet kan je eenvoudig een leuke foto selecteren die je vervolgens kan verwerken in een sleutelhanger naar keuze: hout, leer, aluminium, … Het leuke aan zo’n sleutelhanger is dat je die bijna altijd en overal meedraagt en dus ook heel erg vaak de foto zal zien die in de sleutelhanger verwerkt zit. Het is een klein maar zeer attent geschenk.