Business & Society

Zo presenteer je jouw product of dienst op een professionele wijze

Zo presenteer je jouw product of dienst op een professionele wijze

Zo presenteer je jouw product of dienst op een professionele wijze
Januari 04
13:59 2021

Wil je een product of dienst op een professionele wijze presenteren? Drukwerk in de stijl van jouw bedrijf kan je daar flink mee op weg helpen! Van presentatiemappen en vetvrij papier tot vloeipapier. Online drukkerij en drukwerk specialist Drukbedrijf vertelt je er graag meer over!

Bewaar en presenteer documenten

Met behulp van een presentatiemap bewaar en presenteer je documenten netjes en op professionele wijze. Je kunt de map eenvoudig meenemen naar een presentatie of meegeven aan een klant. Bijvoorbeeld met een factuur of ontwerpvoorstel erin. Vergeet niet om je visitekaartje toe te voegen! Je kunt deze bij de documenten leggen. Of kiezen voor een handig insteek hoesje die je in de map kunt laten afwerken. Laat de mappen bedrukken met jouw bedrijfslogo of huisstijl ontwerp op de voorkant zodat je direct herkenbaar bent voor de (potentiële) klant.

Etenswaren presenteren met behulp van vetvrij papier

Nu werk jij misschien in de horeca en denk je leuk, maar ik heb niet zoveel aan presentatiemappen? Ook etenswaren kun je met behulp van drukwerk op professionele wijze presenteren! Vetvrij papier is hier er geschikt voor. Het neemt geen vet op en zorgt ervoor dat jouw etenswaren mooi gepresenteerd worden. Daarnaast is het ideaal om gerechten in te verpakken voor to go. Het papier zorgt er namelijk ook voor dat de smaak goed bewaard blijft.

Gebruik vloeipapier en verpak uw producten in stijl

Een soortgelijk papiersoort, maar dan voor productverpakkingen, is vloeipapier. Vloeipapier is een ultradun papiersoort en wordt gebruikt voor het luxe verpakken van producten. Je stopt dit papier vaak in een verzenddoos of tasje. Het papier geeft het uitpakken van jouw product een extra dimensie. Dit papiersoort wordt vaak voor luxe producten gebruikt, want het geeft een extra luxe uitstraling mee aan je product. Om het helemaal af te maken kun je de verpakking dichtplakken met een ronde sticker met je logo erop.

Te drukken in een onderwerp naar wens

Alle bovengenoemde drukwerk producten kun je bedrukken in een ontwerp naar wens. Bijvoorbeeld met je logo en link naar de website. Hierdoor kun je het eigen maken en is het direct herkenbaar voor jouw klant of gast. Daarnaast kun je zelf het formaat bepalen en eventuele afwerkingen toevoegen. Omdat er heel veel opties zijn, kun je het helemaal naar de stijl, budget wensen van je bedrijf maken.

– MPI