Business & Society

Maak je pakketjes snel compleet met labels!

Maak je pakketjes snel compleet met labels!

Maak je pakketjes snel compleet met labels!
Oktober 18
12:58 2021
Verstuur je veel pakketjes en brieven of moet je regelmatig stickers op je artikelen plakken? Dan zijn labels een echte meerwaarde voor jouw bedrijf. Handgeschreven adressen of instructies zijn verleden tijd als je investeert in een kwalitatieve labelprinter en bijbehorende labels. Een vereenvoudiging én automatisering die je tijd, geld en een pak werk bespaart.

Verzendlabels België

Je kent het wel: even snel een adres of instructie opschrijven en dat met tape aan een doos of artikel vastmaken. Bij www.crazylabels.be weten we zeker dat er een wereld voor je opengaat als je de stap richting professionele labels zet. Heb jij een eigen bedrijf of werk je voor een bedrijf dat regelmatig verzendlabels België nodig heeft? Of heb je als particulier of hobbyist flink wat artikels en pakketjes te versturen? Dan is een labelmaker onmisbaar.

Ideaal voor zorgverleners

Apothekers, dokters en kinesisten, ze maken allemaal dagelijks gebruik van kleine papiertjes met tekst die op doosjes en verpakkingen worden geplakt. En, ook niet onbelangrijk, dat moet allemaal gebeuren in een drukke omgeving waarbij er niet veel tijd is. Enter: labels. In een mum van tijd heeft de zorgverlener de juiste informatie afgedrukt en op de juiste doosjes geplakt. De labels moeten er niet speciaal uitzien, maar gewoon de juiste informatie bevatten, vlot geprint kunnen worden en goed blijven plakken. Een kind kan de was doen!

Breed aanbod, veel keuze

Voor praktische zaken, zoals bij de zorgverleners, zijn labels best gewoon wit en eenvoudig. Maar labels kun je ook heel gemakkelijk personaliseren met een logo of kleurtje. Als jouw bericht moet opvallen, kun je bijvoorbeeld voor een felgeel, paars of rood label kiezen. Maar crazylabels.be heeft ook zachtere kleuren beschikbaar, zoals babyblauw (leuke extra voor een geboortekaartje?) en amber.

© Pixabay.com

Starterspakketten

Ben je nog helemaal nieuw in de labelwereld, maar wil je wel graag vlot van start gaan? We’ve got your back. Crazylabels verkoopt namelijk niet alleen labels in allerlei vormen en kleuren, maar levert ook labelprinters als starterspakket. Je krijgt dan de benodigde labelmaker geleverd inclusief een aantal rollen labels, zodat je meteen van start kunt gaan. Onze Dymo-printer is bijvoorbeeld ideaal voor apothekers en huisartsen. En de Zebra doet het dan weer perfect voor mensen die pakketten willen verzenden. Het grote voordeel van onze starterspakketten is dat je voor compatibele labelrollen ook weer bij ons terecht kunt en dus altijd zeker weet dat je de juiste labels voor de juiste printer koopt.

Zachte prijsjes

Automatisering hoeft niet duur te zijn. Onze labels worden tegen een zacht prijsje verkocht en dankzij onze vlotte verzending heb je supersnel een nieuwe voorraad in huis. De beste prijs, voor de beste kwaliteit. Daar word je blij van!