Business & Society

Virtual Reality wordt betaalbaar dankzij Microsoft

Virtual Reality wordt betaalbaar dankzij Microsoft

Virtual Reality wordt betaalbaar dankzij Microsoft
November 09
13:24 2016

Enkele dagen geleden heeft Microsoft een compleet nieuwe lijn virtual reality headsets voorgesteld, die reeds verkrijgbaar zullen zijn aan een prijs vanaf 299 dollar. Microsoft zorgt er dus voor dat virtual reality betaalbaar wordt.

In samenwerking met grote merken

De headsets die door Microsoft voorgesteld werden op de persconferentie zijn ontworpen in overleg en in partnerschap met andere grote merken zoals HP, Lenovo, Asus, Acer en Dell. Ondanks de leuke vernieuwingen die de nieuwe lijn van headsets met zich meebrengt, zijn de nieuwe headsets slechts de eerste stappen op het (tot nu toe) nog onbekende terrein van virtual reality voor Microsoft.

Verkrijgbaar vanaf 299 dollar

Naast het feit dat de headsets gebruik maken van de virtual reality en verschillende holografische functies in Windows 10, is het vooral de prijs die voor een aangename verrassing zorgde. De nieuwe headsets zullen binnenkort verkrijgbaar zijn vanaf 299 dollar.

Virtueel steden bezoeken

Tijdens de persconferentie stelde Microsoft ook de app Holotour voor. Via deze app kun je als gebruiken verschillende steden virtueel bezoeken.